Nem csak édesen ízletes a palacsinta

A palacsinta sokak kedvence, és a gyerekek is könnyen rávehetők, hogy egészséges zöldségeket fogyasszanak, ha azokat az általuk kedvelt tésztába rejtjük.

 

Kapros-cukkinis palacsinta

Hozzávalók:

egy közepes cukkini reszelve, 150 gr liszt, 100 gr feta sajt morzsolva, 180 ml tej, 2 db tojás, fél köteg apróra vágott zöldhagyma, fél csokor apróra vágott kapor


Lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintát készítünk. Hozzákeverjük a sajtot, cukkinit, és az apróra vágott zöldhagymát. Ízesítjük sóval, borssal. Forró serpenyőben, kevés olajon mind két oldalát megsütjük. Tejföllel vagy szója szósszal fogyasztjuk.



Cikk megosztása:
« Vissza a főoldalra
1